Milieu-incidenten en milieu­­verontreiniging

Onze gespecialiseerde teams zijn getraind om snel en doeltreffend op te treden bij milieu-gerelateerde incidenten. Of het nu gaat om een olielek, chemische vervuiling of andere milieuverontreinigingen, wij staan paraat om de impact op de omgeving te minimaliseren.

  Incidenten met nieuwe technologieën

  Met de opkomst van nieuwe technologieën brengen incidenten met batterijpakketten, elektrische voertuigen en drone/UAS systemen nieuwe uitdagingen met zich mee. Onze ervaren teams zijn goed voorbereid en kunnen snel en adequaat reageren in noodsituaties. We begrijpen de specifieke risico’s en kunnen de juiste aanpak garanderen om de veiligheid te waarborgen en verdere schade te voorkomen.

  Zorg voor een veilige werkomgeving

  Ontdek hoe wij uw onderneming kunnen ondersteunen op het gebied van arbeidsveiligheid, preventieadvies en milieudiensten. Klik hier om direct contact met ons op te nemen en uw vragen te stellen. Samen bouwen we aan een veilige toekomst voor uw bedrijf.”

  Salvage en herstel na brand

  Brand kan een verwoestende impact hebben op gebouwen, infrastructuur en eigendommen. Onze specialisten bieden snelle en efficiënte salvage en recovery services om de schade tot een minimum te beperken. We treden op na het blussen van de brand en zorgen voor de veiligheid op de locatie. Met zorgvuldige planning en uitvoering herstellen we waar mogelijk en voeren we de noodzakelijke maatregelen uit om verdere schade te voorkomen.