Uw betrouwbare partner voor preventie en advies

Wij begrijpen dat veilig werken een essentiële zorg is voor werkgevers, zowel voor hun eigen werknemers als in samenwerking met derden. Daarom staan wij klaar om u te voorzien van de extra kennis en ervaring die u nodig heeft.

  Ontzorgen inzake preventie en arbeidsveiligheid is onze expertise

  Onze dienstverlening omvat een breed scala aan oplossingen om uw onderneming te ondersteunen. Bij Groep C vindt u de professionele ondersteuning die u zoekt:

  • Risicoanalyses opstellen om potentiële gevaren en risico’s in kaart te brengen.
  • Brandpreventiedossiers opstellen.
  • Taakrisicoanalyses uitvoeren om de veiligheidsrisico’s in uw organisatie te identificeren en te beheersen.

  Zorg voor een veilige werkomgeving

  Ontdek hoe wij uw onderneming kunnen ondersteunen op het gebied van arbeidsveiligheid, preventieadvies en milieudiensten. Klik hier om direct contact met ons op te nemen en uw vragen te stellen. Samen bouwen we aan een veilige toekomst voor uw bedrijf.”

  Oplossingen op maat

  We werken nauw met u samen om te zorgen dat uw bedrijf voldoet aan alle relevante veiligheidsvoorschriften en -normen. Met Groep C kunt u rekenen op een betrouwbare partner die uw bedrijf helpt om een veilige werkomgeving te creëren en te behouden.

  Waarom kiezen voor Groep C?

  Wij onderscheiden ons door onze grondige kennis van de Belgische wet- en regelgeving omtrent arbeidsveiligheid. Onze professionals hebben uitgebreide ervaring en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Bovendien streven we altijd naar heldere communicatie en een transparante aanpak, zodat u volledig op de hoogte bent van de stappen die we nemen en de resultaten die we behalen.